­­­­SpalareCanapele.ro

­­­­

­­­­

Telefon 0739127539
Adresa Iancu de Hunedoara, nr 13
Skype ukitcom
E-mail SpalareCanapeleBucuresti@gmail.com
 
Curatare Tapiterii
 
Curatare si igienizare canapele, saltele si covoare la domiciliu.

Oferim servicii profesionale de curatare si igienizare canapele, saltele, scaune si diverse tapiterii pentru apartamente și case, până la birouri și restaurante, centre de fitness și alte zone publice sau rezidențiale.


Scrieți-ne!

 

Proiecte finalizate
Portofoliu

Design-ul interior se referă la a maximiza utilizarea spațiului disponibil.

Cum lucrăm

Cerere curatare


Totul începe cu o primă întâlnire în care vom discuta toate ideile și dorințele dvs. Este extrem de important să descoperim ce vă doriți, astfel încât să putem crea un plan de lucru și să realizăm un cost aproximativ al proiectului.

Programare

 

În acest punct deja sunteți, oficial, clientul nostru, așadar acum vă vom prezenta toate opțiunile potrivite proiectului dvs. și vom discuta toate detaliile, de la culori până la mobilier și echipament, pentru a crea spațiul ideal.

Servicii de curatare profesionale


În teorie, totul poate suna foarte complicat și dificil de imaginat. De aceea oferim clienților noștri o perspectivă 3D a proiectului. Astfel vă puteți convinge că varianta aceasta este ceea ce vă doriți. La orice pas putem face modificări, în caz că e necesar.

Supervizare


Designerii noștri vor fi alături de dvs. la fiecare pas. Vă vom ajuta să alegeți materialele pentru finisaje, mobilier și orice al detaliu care vă va completa spațiul. Cu siguranță vă vom cunoaște suficient de bine, astfel încât să vă putem oferi doar cele mai bune variante.

Contactați-ne!

Sediu

Telefon 0739127539
Adresa Iancu de Hunedoara, nr 13
Skype ukitcom
E-mail SpalareCanapeleBucuresti@gmail.com