­­­­SpalareCanapele.ro

­­­­

­­­­

Telefon 0739127539
Adresa Iancu de Hunedoara, nr 13
Skype ukitcom
E-mail SpalareCanapeleBucuresti@gmail.com
 
Curatare Saltele­­
 
Curatare si igienizare canapele, saltele si covoare la domiciliu.

Oferim servicii profesionale de curatare si igienizare canapele, saltele, scaune si diverse tapiterii pentru apartamente și case, până la birouri și restaurante, centre de fitness și alte zone publice sau rezidențiale.


Scrieți-ne!

 

 
Curatare si Igienizare Saltea
 

A venit vremea sa-ti cureti Salteaua!

Serviciul de curatarea canapelei, eliminarea petelor, murdariei si acarienilor este executat la domiciliu, cu personal calificat si aparatura de ultima generatie. Curatare canapele pe loc in Bucuresti!

Gandeste-te cat de des stergi praful, dai cu aspiratorul sau cu mopul, pentru a-ti pastra casa curata, fara microbi si alergeni. De ce sa nu acorzi aceeasi atentie canapelei sau fotoliilor?

Materialul textil al canapelei este in contact cu corpul si hainele noastre zi de zi, fiind in timp afectat de uzura specifica, pete, murdarie, mirosuri neplacute, bacterii si acarieni. De aceea, canapeaua trebuie curatata cel putin o data la sase luni pentru a mentine in casa un mediu de viata curat si igienic.

In final, eliminam acarienii si bacteriile printr-o igienizare a tapiteriei cu aburi

Deoarece anumite zone mai greu accesibile pot fi medii propice de dezvoltare pentru bacterii, microbi siacarieni, este importanta dezinfectarea acestora la 150° Celsius cuaspiratorul cu abur de la Karchera carui actiune este utila si in dizlocarea unor pete uleioase care "cedeaza" doar la temperaturi ridicate

Spalare saltea
Spalare saltea
Preț: 90 Ron
Curatare saltea  
Igienizare  saltea 
Igienizare  saltea 
Preț: 90 Ron
Igienizare saltea 
Spalare si Igienizare saltea
Spalare si Igienizare saltea
Preț: 140 Ron
Spalare si igienizare saltea 
 
Curatare si Igienizare Saltele 
 

Design-ul interior se referă la a maximiza utilizarea spațiului disponibil.

Cum se curata covorul profesional?

Covoarele merita tratate responsabil!

Toata ziua sunt calcate in picioare! A venit vremea sa le redam demnitatea!Praful, urmele de uzura, mizeria si reziduurile adunate in tesatura covoarelor, la care se adauga parul si excrementele animalelor de companie vor face sa para covorul murdar si patat, uzura intensa si lipsa unei curatari adecvate scurtandu-i dramatic viata.

Curatarea covorului incepe cu aspirarea puternica cu vibratii

. Asemeni folosirii unui batator traditional, actionam cu aspiratorulSEBO cu electrobatatorpentru a dizloca impuritatile, acarienii si particulele de murdarie fixate in fibra textila, iar pentru parul si resturile dificile folosimperiile rotative reglabilece patrund in profunzimea tesaturii, indiferent de grosimea covorului.

Interior
Cum lucrăm

Întâlnirea inițială


Totul începe cu o primă întâlnire în care vom discuta toate ideile și dorințele dvs. Este extrem de important să descoperim ce vă doriți, astfel încât să putem crea un plan de lucru și să realizăm un cost aproximativ al proiectului.

Prezentarea variantelor

 

În acest punct deja sunteți, oficial, clientul nostru, așadar acum vă vom prezenta toate opțiunile potrivite proiectului dvs. și vom discuta toate detaliile, de la culori până la mobilier și echipament, pentru a crea spațiul ideal.

Plan 3D


În teorie, totul poate suna foarte complicat și dificil de imaginat. De aceea oferim clienților noștri o perspectivă 3D a proiectului. Astfel vă puteți convinge că varianta aceasta este ceea ce vă doriți. La orice pas putem face modificări, în caz că e necesar.

Supervizare


Designerii noștri vor fi alături de dvs. la fiecare pas. Vă vom ajuta să alegeți materialele pentru finisaje, mobilier și orice al detaliu care vă va completa spațiul. Cu siguranță vă vom cunoaște suficient de bine, astfel încât să vă putem oferi doar cele mai bune variante.

Contactați-ne!

Sediu

Telefon 0739127539
Adresa Iancu de Hunedoara, nr 13
Skype ukitcom
E-mail SpalareCanapeleBucuresti@gmail.com